En perfekt förrätt beräknat för 4 personer


Ingredienser
4 portabellosvamp
1 pkt alpros soja matlagningsgrädde
1 gullök
1 morot
ca 250 gram champinjoner
Salt, grovmalen peppar.
Gör såhär:
1. Hacka gullök, morot och champinjoner i fina skivor. När stekblandningen börjat få en fin och gyllenefärg kan ni sänka värmen på plattan för att sedan tillsätta soyamatlagningsgrädden.
Låt reducera kraftigt, långsamt och länge. Salta och peppra.
1. Hacka gullök, morot och champinjoner i fina skivor. När stekblandningen börjat få en fin och gyllenefärg kan ni sänka värmen på plattan för att sedan tillsätta soyamatlagningsgrädden.
Låt reducera kraftigt, långsamt och länge. Salta och peppra.
2. Ta försiktigt bort roten på Portabellosvampen så den går att fylla.
Stek portabellosvampen på låg temperatur så den först blir riktigt genomstekt och mör. När du upplever att den är klar kan du öka värmen för att få en fin stekyta.
3. Fyll Portapellosvampen med röran och servera. Snabbt, enkelt och otroligt gott!
Stek portabellosvampen på låg temperatur så den först blir riktigt genomstekt och mör. När du upplever att den är klar kan du öka värmen för att få en fin stekyta.
3. Fyll Portapellosvampen med röran och servera. Snabbt, enkelt och otroligt gott!

Ser gott ut :D