
Ingredienser
Citronsmeten
150 gram mjölkfritt bakmargarin
1 krm äkta vaniljpulver
1 citron, Finriven skal
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl glutenfri mjölblandningen
4 tsk noegg pulver/4 msk vatten
4 msk stevia
Bärsmeten
2 tsk noegg-pulver/2msk vatten
Ca 100-150 gram
Kokosflingor och rapsolja till formen
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt citronskalet och vaniljpulver. Ställ åt sidan.
3. Blanda samman alla torringredienser i en bunke. Häll över det smälta citronsmöret. Arbeta till en smet med hjälp av en elvisp.
4. Blanda noegg-pulver och vatten. Tillsätt i smeten. Vispa samman.
5. Koka upp bären i en kastrull tills de blivit syltliknande. Blanda noegg-pulver och vatten. Rör sedan ner det i kastrullen med bär.
6. Smörj en form med löstagbara kanter och strö generöst med kokosflingor.
8. Varva sedan ner citronsmet med bärsmet.
9. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.
10. Låt den vila minst 30 minuter innan servering så den får ta sig.

Jag är gluten, kött o sockerfri..den här MÅSTE testas..!!