Idag har jag arbetat ett långt pass på två olika kontor där säkerhet är A och O. Därför blev det lite dötid åt att förbereda ett tema jag så länge varit sugen på att dra igång.
Nämligen- Feta hälsovegetarianer!

Under min "hälsoresa" har det känts näst intill jobbigt att komma på vad som på bästa sätt kan ersätta godsaker vid sötsugsattacker.
Antingen så involveras överdrivet dyra, okända råvaror till recept som kräver en ambition utan dess like, eller så har man helt enkelt bara ätit den där godisen ändå. För det var "helt enkelt lättast så".
Sedan jag valt att inte äta den där godisen "för att det var lättast så", så har jag upptäckt hundratusentals sätt man kan baka på.
Så nu har jag förberett en massa enkla, utsökta recept utan en massa krångel. Snabbt ska det gå. Man ska kunna frysa in, för att sedan bara plocka fram när man golvas av sötsug.
Många av recepten jag nu konstruerat är också veganska. En del recept är inte alls det, medan andra bådera. Det vill säga att jag konverterat till veganskt och lämnat utrymme för er läsare att själva välja.
Mitt mål är att ni som kanske inte är så insatt i bakning ska utan problem kunna ta er an mina recept. Därför kommer jag att förklara vad vissa saker är, rekommendera märken. Detta som sagt om jag anser att dem kanske avviker sig lite från det man vanligtvis finner i Svensson-skafferiet.
Men också för er som nu väljer att kliva in i denna hälsobubbla, förklara varför det du äter är så nyttigt. Och "hur gott något gott" faktiskt kan göra för din kropp.
Jag hoppas att ni där ute är lika taggad som jag!
Någon som jag vet är taggad är min veganska syster, som jag nu under en vecka frestat med titlarna på allt vad det är jag skrivit recept på.

Under min "hälsoresa" har det känts näst intill jobbigt att komma på vad som på bästa sätt kan ersätta godsaker vid sötsugsattacker.
Antingen så involveras överdrivet dyra, okända råvaror till recept som kräver en ambition utan dess like, eller så har man helt enkelt bara ätit den där godisen ändå. För det var "helt enkelt lättast så".
Sedan jag valt att inte äta den där godisen "för att det var lättast så", så har jag upptäckt hundratusentals sätt man kan baka på.
Så nu har jag förberett en massa enkla, utsökta recept utan en massa krångel. Snabbt ska det gå. Man ska kunna frysa in, för att sedan bara plocka fram när man golvas av sötsug.
Många av recepten jag nu konstruerat är också veganska. En del recept är inte alls det, medan andra bådera. Det vill säga att jag konverterat till veganskt och lämnat utrymme för er läsare att själva välja.
Mitt mål är att ni som kanske inte är så insatt i bakning ska utan problem kunna ta er an mina recept. Därför kommer jag att förklara vad vissa saker är, rekommendera märken. Detta som sagt om jag anser att dem kanske avviker sig lite från det man vanligtvis finner i Svensson-skafferiet.
Men också för er som nu väljer att kliva in i denna hälsobubbla, förklara varför det du äter är så nyttigt. Och "hur gott något gott" faktiskt kan göra för din kropp.
Jag hoppas att ni där ute är lika taggad som jag!
Någon som jag vet är taggad är min veganska syster, som jag nu under en vecka frestat med titlarna på allt vad det är jag skrivit recept på.