
Ingredienser
150 gram mjölkfritt, bakmargarin
1 dl kakao
1 msk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 tsk noegg med 4 msk vatten
2 dl vetemjöl
1 dl havremjölk
3 dl stevia

Gör såhär:
1. Blanda alla torringredienser.
2. Blanda samman noeggpulver och vatten. Tillsätt därefter havremjölk.
3. Vispa med hjälp av en elvisp ner torringredienserna med noegg och havremjölk en.
4. Smält margarinet på svag värme och häll i smeten under omrörning. Vispa samman. Upplever du att smeten är lite för degig kan du ha i en skvätt havremjölk till.
5. Ta en stekpanna med normalhöga kanter. Ha i rapsolja samt en klick bakmargarin. Ha medel-låg temperatur på plattan.
Häll över smeten i stekpannan och låt steka tills ovansidan blivit mer fast, men fortfarande lite kladdig samt att också kakan jäst/lyft lite.
Placera en tallrik med uppsidan nedåt i stekpannan och vänd upp och ner (glöm inte grytvantarna till detta steg, så du inte bränner dig).
6. Redo att serveras med valfritt alternativ!
Vilket väldigt spännande recept! Aldrig sett kladdkaka gjord i stekpanna förut! :)