
Ingredienser
100 gram mjölkfritt bakmargarin, rumstempurerat
4 vitlöksklyftor
5 dl rapsolja
Örtsalt
5 dl rapsolja
Örtsalt
Gör såhär:
1. Vispa smöret med hjälp av en elvisp i en lämpad bunke.
2. Pressa i vitlök,salta och rör om.
3. Häll försiktigt ner en tunn stråle olja i skålen samtidigt som du vispar på hög hastighet tills att du fått en fastare, fluffig vispgräddliknande smet.
Placera i kylskåpet över natten.
4. Bre på smörgåsen eller varför inte blanda ner i din sallad?
2. Pressa i vitlök,salta och rör om.
3. Häll försiktigt ner en tunn stråle olja i skålen samtidigt som du vispar på hög hastighet tills att du fått en fastare, fluffig vispgräddliknande smet.
Placera i kylskåpet över natten.
4. Bre på smörgåsen eller varför inte blanda ner i din sallad?