Ingredienser
100 gram lättmargarin
3 dl glutenfria havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl kokat kaffe
1 krm ekologiskt vaniljpulver
3 dl proteinpulver, chokladsmak
2 msk kakao
Stevia, valfritt efter smak (ta en msk i taget, rör om, smaka av).
Servering
Kokos att rulla i.
Gör så här:
1. Koka kaffe, låt svalna litegrann. Häll över i mixer/shaker och häll i proteinpulver. Mixa/skaka.
2. Lägg alla resterande ingredienser ihop i en bunke. Häll över kaffe och proteinblandningen.
Rör om med mixer/elvisp.
3. Lägg in smeten i kylskåpet och låt stelna ca 1-2 timmar.
4. Rulla till små bollar. Rulla i kokos. Lägg på en tallrik och låt vila i kylen återigen.
5. När chokladbollarna stelnat är de redo att ätas!



Åååh va gott!!