Sockerfria proteinchokladbollar

publicerat i Matinspo, Recept, Vegetariskt;
Ingredienser

100 gram lättmargarin
3 dl glutenfria havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl kokat kaffe
1 krm ekologiskt vaniljpulver
3 dl proteinpulver, chokladsmak
2 msk kakao
Stevia, valfritt efter smak (ta en msk i taget, rör om, smaka av).

Servering

Kokos att rulla i.

Gör så här:

1. Koka kaffe, låt svalna litegrann. Häll över i mixer/shaker och häll i proteinpulver. Mixa/skaka.

2. Lägg alla resterande ingredienser ihop i en bunke. Häll över kaffe och proteinblandningen. 
Rör om med mixer/elvisp. 

3. Lägg in smeten i kylskåpet och låt stelna ca 1-2 timmar. 

4. Rulla till små bollar. Rulla i kokos. Lägg på en tallrik och låt vila i kylen återigen.

5. När chokladbollarna stelnat är de redo att ätas!



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Wilma Ahlborg:

Åååh va gott!!

Kommentera inlägget här :